.

DISTRICTSKAMPIOENSCHAPPEN OUTDOOR DRESSUUR & VAARDIGHEID
Het districtskampioenschap dressuur en vaardigheid outdoor, tevens selectie voor de hippiade op 14 september a.s. werd gehouden op het schitterende recreatiegebied, Stadspark Schothorst aan de Bedekte Weg in Amersfoort. Dit prachtige gebied ligt achter het wedstrijdterrein van de Eemruiters in Hoogland.

Het weer was voer voor veel discussies maar op een deel van de dag na waar de temperatuur rond de 29 graden lag was het voor de deelnemers en vrijwilligers goed te doen. Alleen op het hoogtepunt was het vooral voor de vrijwilligers (juryleden en parcourshulpen en ringmeesters) even afzien. De organisatie van de Eemruiters zorgden echter dat ze door voldoende water
en ijsjes af te geven aan deze vrijwilligers, het voor hen ook prima te doen bleek.

Paarden en Pony's waren in ieder geval prima in staat hun kunsten te vertonen, gelet op de soms enorme hoge scores over beide proeven. De uitslagen lieten niet lang op zich wachten. Dit was mede te danken aan de vaardigheid die slechts 7 foutloze deelnemers scoorden. Een korte barrage volgde over 6 deelnemers om alsnog een uitslag te forceren.

Hierna konden de kampioensprijzen worden uitgereikt en de verdiende afvaardigingen voor de Hippiade.
Enkele deelnemers hadden zich reglementair afgemeld. Sommige prijzen zijn door anderen in ontvangst genomen. Voor diegene
die zijn/haar prijs nog niet in ontvangst heeft genomen kan zich in verbinding stellen met het wedstrijdsecretariaat om te zien hoe ze alsnog de prijs in ontvangst kunnen nemen. (Klik hier voor het mailadres)

De uitslagen hiervan zie je op de uitslagenpagina.
Rest ons nog de organisatie van de Eemruiters, en daarbij in het bijzonder Monique van de Bunt, hartelijk te danken voor de gastvrije ontvangst en goede zorgen.
 
De Hippiadeverdeling voor district west vind je op de site van de Hippiade. Door HIER te klikken kom je daar direct uit.